KÖPVILLKOR

KÖPVILLKOR
När du slutför din beställning hos oss och genomfört din betalning har du accepterat det som står här i vårt köpvillkor. Har du frågor, kontakta oss gärna på info@moroccanhome.se

LEVERANSTID
Leveranstiden för lagerförda varor är 1-3 arbetsdagar. Vi ansvarar ej för postens leveransförsening. Vid exeptionellt hög efterfrågan på våra varor kan leveranstiden öka något, det är ovanligt och vi svarar snabbt på leveransfrågor.

LEVERANSSÄTT:
När en vara skickas ifrån oss får du under dagen en avisering via epost till den epost du angav vid beställningstillfället.
Fraktkostnaden är 59 kr, vid order över 599 kr är det frakfritt. Du står själv för eventuella returkostnader.
Varubrev: Leveranser under 500gram går oftast som varubrev och kommer i din brevlåda om det får plats. Får det inte plats hämtas det ut hos närmsta postombud.

Leverans till annan än mottagarens adress
Om du vill ha varan levererad till annan adress än mottagarens anger du det vid beställningstillfället. Klarna godkänner ej leverans till annan adress.

ÅNGERRÄTT/RETUR
Du har enligt gällande lag, 14 dagars ångerrätt (utom de varor som är specialbeställda varor) om du vill byta till annan produkt, färg, storlek eller ångra ditt köp. Observera att om du vill returnera något så måste du först kontakta oss för ett godkännande och en retursedel. Varan ska returneras till oss oanvänd och oskadad i originalförpackning. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.Bifoga också följesedel och kvitto. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Vi följer lagen om distansavtal (minst 14 dagar): http://www.konsumentverket.se/Foretag/Konsumentratt/Lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

PRISER & BETALNING:
Samtliga priser som anges på Moroccan home är i svenska kronor inklusive moms och exklusive frakt. Gällande pris är det som anges när Du lägger din beställning.
I kundvagnen kan du se det totala priset på din beställning.
Vi erbjuder kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning via Klarna Check Out. Mer information om vad som gäller för respektive betalningsvillkor ser du i kassan. Om du har handlat med rabattkod så utgår rabatten från normalpriset) 

ÅLDER:
För att handla hos oss måste du vara fyllda 18 år. Alla misstänkta bedrägerier polisanmäls. Kunduppgifterna måste vara korrekta och du måste fylla i alla obligatoriska fält. Du får enbart handla i ditt egna namn.

Våran försäljning sker enligt konsumentköplagen (SFS 1990:932), köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (200:274). Du hittar mer information hos Konsumentverket.

LÄNDER:
Vi säljer för närvarande bara i Sverige. 
Dessa köpevillkor är tillämpade efter Svensk lag. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen och distanslagen som även innefattar skydd för företaget. Mer information finns på konsumentverkets hemsida. http://www.kov.se

EJ UTHÄMTADE PAKET:
Paketet finns kvar på posten i två veckor. Ej uthämtade paket returneras till oss och vi förbehåller oss då rätten att debitera 350 kr för returfrakt och administrativa kostnader.

AVBESTÄLLA ORDER:
Ja, men då måste det ske innan vi har hunnit skicka den. Observera att vi har snabba leveranser, 1-3 arbetsdagar. Vid avbeställning av redan lagd order debiteras 69 kr. Detta för för att täcka våra kostnader för administration, avgift för betalningsalternativet till klarna och lagerhantering.
 
REKLAMATION:
Kontrollera dina varor så fort du tagit emot dem. Om något skule vara fel eller skadat, så ber vi dig att kontakta oss inom 3 dagar. Vid skadat gods ber vi dig att fotografera eventuellt skadat emballage och gods. Spara gods och originalemballage tills det att reklamationen har gått igenom. Godkända reklamationer sker utan kostnad för dig. Om en tvist skulle uppstå följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

ÅTERBETALNING:
Om du nyttjar ångerrätten så får du tillbaka pengarna inom 7 dagar. Om du redan betalt ex via kortbetalning eller direktbetalning, så kommer klarna inom någon dag att kontakta er via mail för att få insättningsuppgifter för återbetalning.

 Du ska ha tillbaka pengarna senast inom 7 dagar från att vi mottagit returen. Vi tar ut en returavgift på 69 kr för att täcka kostnader som vi haft med returen. Denna avgift kommer återstå på fakturan eller ej bli återbetalad om ni valt att betala med kort - samt direktbetalning.

Sajten, samt allt innehåll på denna, ägs av Moroccan home eller dess licensgivare. Informationen är skyddad genom bland annat immaterialrättsliga och marknadsrättsliga lagar. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om varor, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från Moroccan home.

Information om personuppgiftslagen (PuL)
Vi följer personuppgiftslagen. Bolaget Moroccan Home är ansvarig för alla personuppgifter som vi lagrar i vårt kundregister. Uppgifterna används av oss för att vi ska kunna administrera ditt köp samt upprätthålla en kundrelation och för marknadsändamål av oss som t.ex nyhetsbrev. Du kan när som helst tacka nej till nyhetsbrev, begära att personuppgifter rättas eller tas bort, samt få ett utdrag av dina uppgifter genom att kontakta vår kundtjänst på info@moroccanhome.se

Övrigt.

Det kan ibland vara svårt att återge produktens färg vid fototillfället samt att färger upplevs olika på olika skärmar. En del av våra produkter är tillverkade för hand och storleksangivelserna är då ungefärliga. Om du är osäker på utseendet av en särskild vara så ta gärna kontakt med oss så ska vi försöka hjälpa till med en utförlig beskrivning eller fler bilder!
Vi reserverar oss för felskrivelser gällande pris och produktspecifikationer.